Tegelwerken, vloer en wandtegels

Welke tegels uw voorkeur ook wegdragen, ik plaats uw vloer- en wandtegels te Aalter professioneel en vakkundig. Altijd met de grootste zorg en met oog voor detail. Altijd met de beste service. U zou graag nieuwe tegels plaatsen maar u kijkt op tegen het uitbreekwerk en stof? Tegenwoordig plaats ik vaak nieuwe tegels op een bestaande vloer of wand. De onderliggende vloer of wand dient wel aan enkele voorwarden te voldoen.

  • plaatsen van vloer- en wandtegels in natuursteen, terracotta, glas- en mozaïektegels, beton- en kleiklinkers, arduin- en sierbetondallen,...
  • plaatsen van terrastegels, aanleggen van opritten en tuinpaden, parkings, boordstenen en plinten,...
  • uitbekleden van betontrappen in keramisch tegels of natuursteen
  • onderhoud en herstelling van vloeren

Werkwijze en uw verwachtingen

Ik kom bij u langs om samen met u te bekijken wat mogelijk is. We bespreken samen onze ideeën en uw voorkeuren. Als we akkoord zijn over het project, maak ik een afspraak bij professionele leveranciers voor een vrijblijvende materiaalkeuze. Ik bezoek samen met u de ruime toonzalen en sta u bij met advies. Aan de hand van de gekozen materialen, kan ik voor u een zeer concrete offerte opmaken. Ik kom opnieuw bij u langs om de offerte toe te lichten en eventuele aanpassingen of vragen te bekijken. 

Bel ons
Contacteer ons