Vloerverwarming

De klimaatregelende tegelvloer

 Prettig woonklimaat vanuit de vloer. ’s Winters aangenaam warm. ’s Zomers heerlijk koel. Praktisch geen enkel verwarmingssysteem is zo variabel, ecologisch, economisch en duurzaam als de klimaatregelende tegelvloer Schlüter®-BEKOTEC-THERM.Grensverleggend qua opbouwhoogte en installatietijd. Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Twijfelt u nog welk van de twee systemen u moet Kiezen? Welk systeem het beste bij u past? Het mooie is: Schlüter-Systems past altijd! Voor maximale flexibiliteit kunnen beide systemen zelfs met elkaar worden gecombineerd – zo vindt u gegarandeerd de meest geschikte paneelverwarming voor uw project.

Kiezen voor klassieke vloerverwarming of Bekotec-Therm?

 Klassieke vloerverwarming heeft uiteraard heel wat voordelen ten opzichte van klassieke radiatoren. Tegelwerken Patrick Holderick gaat nog een stap verder en kiest voor de kwaliteit van Bekotec-Therm. Het voordeel van dit systeem? Ongetwijfeld de verwarmingsbuizen die in een noppenplaat zijn ingebouwd.  Door de speciale constructie van de klimaatregelende tegelvloer kunnen de tegels of natuursteen zodra de dekvloer beloopbaar is op de bij het systeem behorende Schlüter®-DITRA 25 mat worden gelegd. 

 

Eigenschappen Bekotec-Therm Klassiek
Verbruikskosten Kostenbesparing tot 30% t.o.v. klassiek systeem Opmerkelijk lager verbruik dan met radiatoren
Garantie 100% zeker schadevrij want 10 jaar garantie op de combinatie vloerverwarming tegel 10 jaar garantie op de vloerverwarming
Aankoop Vanaf 35 euro/m2 Vanaf 25 euro/m2
Opwarming Minimaal dubbel zo snel opgewarmd Standaard opwarming
Temperatuurregeling per kamer Eenvoudig temperatuur te regelen per kamer Moeilijk temperatuur te regelen per kamer
Esthetiek Meer mogelijkheden want alle formaten en legsystemen zijn mogelijk Beperking in tegelformaten tot max. 40 x 40 cm
Opbouwhoogte Opbouwhoogte vanaf 5,5 cm Opbouwhoogte vanaf 15 cm
Plaatsingstijd vloerverwarming EN vloerbedekking Vanaf 1 week geplaatst Vanaf 4 tot 5 weken geplaatst
 

Voordelen vloerverwarming BEKOTEC-THERM

 

  • Groot verwarmingsoppervlak, gelijkmatige warmte

  • Mooiere ruimten zonder radiatoren

  • Even op adem komen voor mensen met een allergie

  • Complete hygiëne

  • Energie en geld besparen

  • Optimaal met tegels en keramiek

  • Korte verwerkingstijd mogelijk

  • Achteraf te monteren door geringe opbouwhoogte

  • Verhoging van de verkoopwaarde

 

Werkwijze en uw verwachtingen

Ik kom bij u langs om samen met u te bekijken wat mogelijk is. Aan de hand van de gekozen materialen en toebehoren, kan ik voor u een zeer concrete offerte opmaken. Ik kom opnieuw bij u langs om de offerte toe te lichten en eventuele aanpassingen of vragen te bekijken. Contacteer Algemene Tegelwerken Holderick. 

Bel ons
Contacteer ons